Alnico магнити

Гласове Alnico 5 е най-често използваните от всички ролите Alnico магнити. Този материал се използва широко в въртящи се машини, измервателни уреди, инструменти, сензорни устройства, както и провеждането на приложения, да назовем само няколко...

Информация за продукта

Гласове Alnico 5 е най-често използваните от всички ролите Alnico магнити. Този материал се използва широко в въртящи се машини, измервателни уреди, инструменти, сензорни устройства и Холдинг приложения, да назовем само няколко.


Alnico е твърди и чупливи. не може да бъде машинно или пробити.  поради това се постига чрез обикновени методи. Дупки са обикновено сърцевината в в леярната и магнити са подадени до крайния размер и тогава свършвам се настъргват за малки допуски.


Alnico има ниска принудителни сила, и е лесно demagnetized ако не ръчка с грижа. За оптимална работа на Alnico 5 магнитни дължината трябва да бъде приблизително 5 пъти диаметъра на полюс или еквивалентни диаметър. За пример, 0 250" диаметър магнит трябва да бъде около 1.00" дълго.


Поради своята по-висока действие Alnico 8 могат да бъдат използвани в по-кратък дължини и диск фигури


Alnico магнит е ни препоръчва продукт. Ние, SENS магнитни продукти, Inc е магнит Alnico и SmCo постоянен магнит производителя в Ханджоу, Китай. Ние доставяме първокласни постоянни магнитни продукти.

Hot Tags: Alnico магнити доставчици, alnico магнит производителите, alnico магнити фабрика, едро alnico магнити, купи alnico магнити

Запитване

You Might Also Like