Алуминиеви никел кобалт

Alnico магнити, съставен от предимно алуминий, никел и кобалт, са разработени в 1940 ' s. This клас магнит остава предпочитан материал поради това ' s отлична температурна стабилност, Здравей...

Информация за продукта

Alnico магнити, съставен от предимно алуминий, никел и кобалт, са разработени в 1940. This клас магнит остава предпочитан материал поради това е отлична температурна стабилност, висока плътност на магнитния поток, както и устойчивост на корозия. Alnico магнити се произвеждат чрез леене или синтероване или процес. Решаващ процес позволява магнита да се произвеждат в сложната и сложни форми, които не са възможни с други магнитни материали.

Отлична температурна стабилност, висока остатъчна индукция, както и относително високите енергии характеризират Alnico материали, съставени предимно от сплави на алуминий, никел и кобалт. Те са произведени чрез леене или синтероване процес. В ролите магнити могат да бъдат произвеждани в сложни форми, като подкови, не е възможно с други магнитни материали. Синтериран Alnico предлагат малко по-ниска магнитни свойства, но по-добри механични характеристики от ролите Alnico.

Гласове Alnico 5 е най-често използваните от всички ролите Alnico магнити. Този материал се използва широко в въртящи се машини, измервателни уреди, инструменти, сензорни устройства и Холдинг приложения, да назовем само няколко.

Alnico е твърди и чупливи. не може да бъде машинно или пробити.  поради това се постига чрез обикновени методи. Дупки са обикновено сърцевината в в леярната и магнити са подадени до крайния размер и тогава свършвам се настъргват за малки допуски.

Alnico има ниска принудителни сила, и е лесно demagnetized ако не ръчка с грижа. За оптимална работа на Alnico 5 магнитни дължината трябва да бъде приблизително 5 пъти диаметъра на полюс или еквивалентни диаметър. За пример, 0 250" диаметър магнит трябва да бъде около 1.00" дълго.

Поради своята по-висока действие Alnico 8 може да се използва в по-кратък дължини и диск фигури.

Hot Tags: алуминий никел кобалт доставчици, алуминиеви никел кобалт производителите, алуминиеви никел кобалт фабрика, търговия на едро алуминиеви никел кобалт, купувам алуминиеви никел кобалт

Запитване

Може да харесаш също