Керамични краве магнити

Керамични краве магнити

Описание на снимката Керамичните (твърди феритни) магнити са разработени в началото на 1960 г. като евтина алтернатива на металните магнити (стомани и алнико), Керамичните магнити са много твърди и чупливи. Стандартните допуски за размерите на керамичния магнит са +/-. 005 "за размерите на земята и +/- 2% от ...

Информация за продукта

Описание на снимката

Керамичните (твърди феритни) магнити са разработени в началото на 1960 г. като евтина алтернатива на металните магнити (стомани и алнико), Керамичните магнити са много твърди и чупливи. Стандартните допустими отклонения за размерите на керамичния магнит са +/-. 005 "за земни размери и +/- 2% от размера за като спечени размери. Поради своята крехкост тези магнити няма да издържат на удар или огъване. Керамичните магнити са химически инертни проводници, което е полза в много приложения.

Керамичните краве магнити са нашият препоръчителен продукт. Ние, SENS Magnetic Products, Inc е производител на керамични краве и постоянен магнит SmCo в Ханчжоу, Китай. Ние доставяме първокласни постоянни магнитни продукти.

Hot Tags: керамични краве магнити, доставчици, производители, фабрика, на едро, купуват

Запитване

Може да харесаш също