Образователни магнити, постоянни магнити AlNiCo

Образователни магнити, постоянни магнити AlNiCo

Основна информационна форма: Бар покритие: Червено и синьо боядисване Търговска марка: sensmag Произход: Ханчжоу, Китай Приложение: магнит за високоговорители, индустриален магнит, магнит за двигател, повдигане, степен на задържане: LNG40, LNG44 Спецификация: ROHS, SGS HS код: 8505110010 Описание на продукта Образователни магнити Hangzhou Sens ...

Информация за продукта

Основна информация

Форма: Бар
Покритие: Червено и синьо боядисване
Търговска марка: sensmag
Произход: Ханчжоу, Китай
Приложение: магнит за високоговорители, индустриален магнит, магнит за мотор, повдигане, сила на задържане
Степен: LNG40, LNG44
Спецификация: ROHS, SGS
Код на HS: 8505110010

Описание на продукта

Образователни магнити

Hangzhou Sens Magnetics LLC е един от водещите производители и доставчици на магнити и с нашата собствена фабрика за други магнити можем да ви предложим добра цена. Добре дошли да купувате други магнити и да извършвате търговия на едро с други магнити с нас.

Образователният магнит се използва широко в обучението и играта от деца. Като цяло, твърди ферити или отливки AlNiCo ще бъдат използвани в образователните магнити, поради по-ниската цена и доброто имущество. Много форми, размери и цветове се предлагат за избор на клиента.

Обикновено ги боядисваме в червено или синьо или ги комбинираме с друг материал като метал, пластмаса. Междувременно ние се подчиняваме на международния безопасен стандарт. Това не засяга здравето на децата.
Ние произвеждаме образователни магнити въз основа на изискванията на клиентите.

Hot Tags: образователни магнити, постоянни магнити на alnico, доставчици, производители, фабрика, търговия на едро, купи

Запитване

Може да харесаш също