Магнити FeCrCo

Магнити FeCrCo

Основна информационна форма: Блок клас: Fecrco44 / 4 транспортна опаковка: хартиена картонена опаковка + калъф за дърво HS код: 8505110010 Приложение: магнит за високоговорители, индустриален магнит, магнит за двигател Търговска марка: SensMag Произход: Ханчжоу, Китай Описание на продукта Магнитите на FeCrCo са един от постоянни обработващи магнитни сплав, който ...

Информация за продукта

Основна информация

Форма: Блок
Степен: Fecrco44 / 4
Транспортна опаковка: хартиена картонена опаковка + калъф за дърво
Код на HS: 8505110010
Приложение: магнит за високоговорители, индустриален магнит, магнит за мотор
Търговска марка: SensMag
Произход: Ханчжоу, Китай

Описание на продукта

Магнитите FeCrCo са един от обработваемите постоянни магнитни сплави, който има добра пластичност, пластичност и обработваемост. Той има подобни свойства с Alnico5. Може да се направи като различни форми и размери като тел, тръба, щанга, лента и т.н.

Сплавта може да се използва при по-висока температура и има добра устойчивост на корозия. Високата температура на Кюри е около 680oC, а най-високата работна температура може да достигне 400oC.
 
Магнитите FeCrCo се използват широко в автомобилни инструменти, авиация, корабен инструмент, проучване на нефт, навигация, брояч, система за производство на сигнали, магкард, система за сигурност, хидравличен локатор, компас и др.

Hot Tags: фекро магнити, доставчици, производители, фабрика, на едро, купуват

Запитване

Може да харесаш също