CoFeVCr

CoFeVCr

FeCrCo MagnetsCharacteristics and производителността на FeCrCo MagnetsCharacteristics: има подобни Alnico5 магнити изпълнение. могат да се обработват чрез пробиване, фрезоване, шлифоване, пробиване и т. н. може да бъде ma...

Информация за продукта

FeCrCo магнити


Характеристики и действие на FeCrCo магнити

Характеристики:

Има подобни Alnico5 магнити производителност.

Могат да бъдат обработени чрез пробиване, фрезоване, шлифоване, пробиване и т. н.

Могат да се правят малки и сложна форма компоненти. Минимален диаметър може да достигне до 0.05 мм и тънкият дебелина може да достигне до 0,1 мм, така че е подходящ за производство на високо прецизни компоненти.

Той има добра температура стабилност и устойчивост на корозия. Висока температура на Кюри е за 680℃ и най-високите работни teperature може да достигне 400℃.

Желязо-хром-кобалт постоянни магнити са меки, магнитно полутвърдо сплав, която е достъпна в ролите вид (виж раздела Alnico магнит) и като тънък валцувани лента, лента, прът или тел от нашите валцовани изделия съоръжение. Той е отличен материал за хистерезис скачване и за наблюдение приложения. Това също е заместител на CuNiFe, която вече е в търговската мрежа


FeCrCo магнити е ни препоръчва продукт. Ние, SENS магнитни продукти, Inc е FeCrCo магнити и SmCo постоянен магнит производителя в Ханджоу, Китай. Ние доставяме първокласни постоянни магнитни продукти.

Hot Tags: cofevcr доставчици, производители на cofevcr, cofevcr фабрика, едро cofevcr купи cofevcr cofev

Запитване

Може да харесаш също