Феритен пръстен магнит с RoHS

Основна информационна сертификация: RoHS, ISO9001 Магнитокристална анизотропия: C1 ~ C9, Y10t ~ Y35 Форма: Пръстен Търговска марка: Sensmag Спецификация: Персонализиран код на HS: 8505110030 Тип: Перманентно приложение: Магнит за високоговорители, Индустриален магнит, Покритие за магнит на двигателя: Персонализиран транспортен пакет: Пластмасов ...

Информация за продукта

Основна информация

Сертификация: RoHS, ISO9001
Магнитокристална анизотропия: C1 ~ C9, Y10t ~ Y35
Форма: Пръстен
Търговска марка: Sensmag
Спецификация: Персонализиран
HS код: 8505110030
Тип: Постоянен
Приложение: магнит за високоговорители, индустриален магнит, магнит за мотор
Покритие: Персонализирано
Транспортна опаковка: пластмасова торбичка + хартиена картонена опаковка + дървена палета
Произход: Ханчжоу, Китай

Описание на продукта

Постоянни магнити от керамични (феритни)
Съставени са от стронциев карбонат и железен оксид. Те са с дървени въглища сиво на цвят и обикновено се появяват под формата на блокове, дискове, пръстени, цилиндри и понякога дъги за двигатели.

Приложения на керамични магнити:

Висока вътрешна принудителна сила
Инструментирането е скъпо
Най-малко скъп материал в сравнение с алнико и редки земни магнити
Ограничени до прости форми, дължащи се на производствения процес, отколкото рядкоземните
Довършването изисква диамантено рязане или шлифоване
По-нисък енергиен продукт от алнико и рядкоземни магнити
Най-често срещаните степени на керамиката са 1, 5 и 8 (1-8 са възможни)
8 клас е най-силният наличен керамичен материал
Приложения на керамични магнити:
Магнити за високоговорители, двигатели без четки с постоянен ток, изображения с магнитен резонанс (MRI), магнити, използвани в косачки и извънбордови двигатели, постоянни магнитни двигатели с постоянен магнит (използвани в автомобили), сепаратори (отделен железен материал от цветни), магнитни възли, предназначени за повдигане, задържане , извличане и отделяне.

Допустими отклонения:

За пресован материал допустимото отклонение върху дебелината (посока на намагнетизиране) е .005. Други размери са 2,5% или .010, което от двете е по-голямо. Според стандартите на IMA, визуалните несъвършенства като пукнатини на косата, порьозност и незначителни чипове обикновено се срещат в синтерованите метални магнити. Изрязаният ръб се счита за приемлив, ако липсват повече от 10% от повърхността. Пукнатините са приемливи, стига да не се простират върху повече от 50% от повърхността на полюса.

Магнетизиране и работа:

Материалът от керамичен магнит е изключително крехък и може да се счупи или да се счупи, ако падне върху твърда повърхност или ако му бъде позволено да „скочи” и да привлече предмет. Работете внимателно. Най-слабата степен на керамичния материал е степен 1, която обикновено не е ориентирана. 5 и 8 клас са ориентирани керамични материали. 8 клас е най-силният керамичен магнитен материал. Когато правите магнитни сглобки с керамика, обикновено е по-лесно производствените цели да намагнетизират продукта след това

Hot Tags: феритен пръстен магнит с rohs, доставчици, производители, фабрика, на едро, да купите

Запитване

Може да харесаш също