Магнитен филтър

Магнитен филтър се използват широко в бавен, свободно течливи материали като вода, зърно, храни, подправки, пластмаса и химически торове. Пръти могат да бъдат инсталирани поотделно един ред или няколко реда. Стан...

Информация за продукта

Магнитен филтър се използват широко в бавен, свободно течливи материали като вода, зърно, храни, подправки, пластмаса и химически торове. Пръти могат да бъдат инсталирани поотделно един ред или няколко реда. Стандартната разредката между пръчките са 2-инчов хоризонтално и вертикално център към центъра. Когато няколко реда са необходими за по-добро разделяне, следва да бъдат разпределени пръти. Други центъра за договорености могат да бъдат изпълнени в зависимост от характеристиките на потока и поток проценти. Правило за определяне на центъра за разстоянието е че инсталации не трябва да води до преодоляване на продукта и трябва да позволява лесен достъп за почистване.
Осигурени са тези магнити в различни силни страни и дължини. Multi редове на магнитни пръти с керамични 5 магнитни натоварване (2500 повърхност Гаус) са подходящи за улавяне на големи черни метали (т.е. гайки, болтове, шайби, ноктите, и т.н.).

Магнитни пръти с неодимови магнитни натоварване се препоръчва за приложения, където черни метални замърсители са много по-малки (т.е. метални чипове, конюшни, метални стружки и др.). Магнитни задръжте предлага няколко магнитни пръти с неодимови натоварване за кандидатурата си. По-силни магнитни пръти са силно се препоръчва за хранителни и фармацевтични продукти.

Hot Tags: Магнитен филтър, магнити приложение

Запитване

Може да харесаш също