4 начина да направите вашия бизнес клиенти А мощен магнит

- Nov 12, 2014-

Стартиране на бизнес, дългосрочен стратегически план разумно направи над в нечии ум. Тя включва метода на установяване марка видимост и влияние на вашия целеви пазар. Вие очертани от вашата фирма предимства, преодоляване на слабостите на метода.
Използвате големи очи, ясно мислене, възможностите и заплахите. Но вашата банка и мощност компании няма да чака за да постигне си бил плащане план. Как да клиенти супер бързо?

Това е дилема пред които са изправени почти всеки предприемач и стартиране на предприятие на планетата. Понякога нова компания е временно капитализиран инвеститори, но често това не е.

Управление на това несигурното пропастта между успешно изстрелване и достатъчно парични потоци може да създаде безсънни нощи и инфарктната тревожност. Ето четири начина в краткосрочен план да постави Звънете в парични чекмеджето:

Свързани: 5 начина да получите първия си клиент

1. Вземете бизнес клиенти.
Не правете клиенти идват при вас. Дете, които взеха си щанд лимонада от врата до врата прави много повече пари, лятото отколкото наградата на ъгъла, в очакване на следващия минувач. Изскачащи ресторанти в офис сгради са на ярост в големите градове за служителите, когато техния ограничен следобяд, засяга им излиза на тухла и хоросан седне-надолу ресторант.

Джо и Сю, няколко знаех в Шарлот, Северна Каролина, започна гурме Пица ресторант през 1980 с големи надежди на франчайзинг бизнеса си и разширяване. Те са прекарали ваканции в Италия и са уверени, те са имали една печеливша формула. Джо е ентусиаст вино; Сю е бивш sous готвач в един италиански ресторант.

Но, то е като твърде дълго за бебето им да пораснат достатъчно големи, за да станат известни яде предприятие. Изправени пред възбрана, те добавят доставка и кетъринг за своите приноси и го прави чрез Страшен пъти и сега са на път за успех.

2. reframe ценообразуването на продукти или услуги.
Вместо да продават един елемент в даден момент, помислете групирането на закупените продукти или услуги. (Или unbundle продукт или услуга да продават един продукт в даден момент). Ами на Кооп подход?

Погледнете ценови стимули, свързани с вноските на благотворителни организации, програми, афинитет и оценяват отстъпки. Добавяне на продукт към вашите услуги или услуга с вашия продукт. Докато спазва кодекса за данъчно облагане може да търгувате стоки и услуги, които имате за стоки и услуги, които трябва?

Ню Мексико чай компания собственик David Едуардс е вторачени в несъстоятелност през 2010 година. Той се нуждаеше шест месечен заем да го получите от бавно лято продажби на печеливши декември. Малък бизнес администрация заем ще отнеме месеци да се снабдяват, банката е го обърна надолу и той се нуждае от пари бързо.

Той се обърна към своите клиенти за помощ. Той създава умни подарък карта, която клиентите могат да закупят чрез PayPal. Закупени през лятото но се съхраняват до декември, $50 подарък карта може да се използва да се снабдяват с $55 в чай. $100 подарък карта купи $115. Микро кредитиране концепцията е огромен успех.

Свързани: 3 стъпки за включване клиенти в инвеститори

3. бъде ценен ментор на клиенти.
Менторинг клиенти изгражда бързо доверие и създава една история, която потребителите ще бързо да вирусни. Клиенти днес стойност организации, които да им помогне да останете на острието в техните постоянно променящ се свят. Обезумяване да разбера на ключови въпроси, които вашите клиенти са и търсят уникални начини да ги предостави на мъдростта, те стойност.

Питърсън гъсеница автокъща в Портланд, Ore, научих, че сложните shutdown процедура за огромната мощност генератори (достатъчно големи, за задвижване на болница или търговски център) е често въпрос на полето инженери. Гигантски генератори са рядко използвани и след като дойде време да ги изключи, след като захранването е възстановено, поле инженери не може да си припомни всички изключване стъпки.

Така че автокъща създали 30-секунден видео YouTube за изключване, които могат да бъдат достъпни чрез смартфон. Той става дар за продажби, както и жест, че клиенти споменал за да перспективи.

4. снабдяват buzz-worthy творческа работа.
Понякога създава репутация на иновативни да ласо сърцата и фондове на нови клиенти. Какво би костюми направи за вашия бизнес? Ами ако ви подредени за група от елементарни студенти да украсят вашето заведение или допринасят за вашия уеб сайт?

Може да ти въртя на паркинг зоната на ушите си или да се забавляват с вашия телефон поздрав? Музика, храна или специални аромати каква роля могат да играят във вашето предприятие?

Борислава Евънс и съпруга Praveen Мадан закупени Booksmith в квартала Хейт-Asbury на San Francisco през 2007 г. - не е точно най-добрата година за започване на бизнес. До 2010 г. тяхната дейност се бори да оцелее.

Така те извади извън всички спира чрез експериментиране с един в магазин кафе, безплатен Wi-Fi, месечно книга суапове, детски кът, развлечения, повече от 200 в магазина автор показанията на година и Общността форуми по теми от интерес за клиентите. Стратегията работи. Не само е магазина процъфтяват, San Francisco седмичен име магазин в издаването му най-добрите на San Francisco като "най-добрите Преизграждане книжарница" в град с gazillion магазини книга.

Потърсете начини да поставите някои или всички тези идеи на практика да се отклонявам от кредиторите, като сложите изтривалката за добре дошли за клиенти. Но винаги помнете, че транзакциите, насочени към осигуряването на бързо приходите винаги трябва да се направи с една дългосрочна връзка в ума. Ако вашите клиенти видите вашата тактика като просто една нощ, те ще направят някои никога не получите още един шанс да ги спечели обратно. Source:Entrepreneur.com