Изток Hartford магнит училище има New River кораб

Изток Hartford - до тази седмица, в река Кънектикът колеж студенти, магнит училище науката за околната среда, на река главно като го прочетете, го пазя от брега до.
"Ние никога не са били в река, никога," каза Michel saulis, екологични изследвания тема треньор в училище.

Въведете Гудуин навигатор, 40-футови изследователски кораб, който ще подобри река проучвания чрез поставяне на студенти във водата, който им дава достъп до насекоми, риби, растения инвазивни видове, утайка от речното корито, както и способността да се вземат проби вода от различни дълбочини.

Петнадесет студенти и седем възрастни взе кратко автостоп на новопридобити навигатор сряда сутринта. Учениците участваха в уличен метач лов да се запознаят с области на лодката като кормилото, лък, кърмата и някои видове оборудване.

"Лодка като това и е в състояние да отида на река — това е мобилен класната стая," каза околната среда науката учител Аманда Malinowsky.

Девети клас студент Dejanarah Полард, 14, каза, това е нейният първи път, е училище, свързани с лодка.

cComments
Имаш нещо да кажеш? Започнете разговор и бъдете първите, които коментират.
ДОБАВЯНЕ НА КОМЕНТАР
0
"Това е хубаво да се опита нашата река," каза тя.

Лодката е придобит в едно съвместно предприятие между училището и Гудуин колеж, който притежава и оперира училището, каза Alex самолети Henschel, магнит училище специалист в Гудуин колеж. Студентите в колежа ще използваме лодката.

А компания в мобилен, Ala., специално изградена лодката с двойна шест цилиндрови двигатели, 500-галон резервоар за гориво, баня, лебедка, дълбочина finder, VHF радио и hailer. Предната носова врата е проектиран да Сгънете надолу като Десантен кораб, така че студентите могат да разтоварват на брега.

Друго оборудване на кораба включва бедрото ботуши, микроскоп, Екман драга и риба отвратително. Тя може да носи 28 студенти, плюс екипажа.

Saulis вижда лодка, отваряне възможности отвъд науката за околната среда за обучение. Студентите могат да учат за историята и географията на реката, въпросите на околната среда и градското развитие, каза тя.

"Отдела за социални изследвания е много интерес in having уроци по река", каза тя.

Тя е била предвижда бъдещи пътувания надолу по реката на Кънектикът науката център, където шестия етаж разполага с изложба на река. Тя също така очаква училището си партнира с река Кънектикът вододел Съвета, порция риба & дива природа служба и работа с Министерството на енергетиката и опазването на околната среда.

"Очевидно това [лодка] ще задълбочаване познанията ни на реката като е на брега на река," каза тя. Source:Courant.com