Неговата магнит училище е по-селективен от Харвард

- Nov 06, 2014-

Хюстън (AP)--знаете, това е много по-лесно да влезе в Харвард от неговата Топ магнит училище? Това се основава на местната академична консултантска компания.
Ако искате децата ви да се опита да направи преминаването, това е седмицата, за да проучи неговите магнит програма. Онлайн приложения са вече на разположение, и родителите да посетите някои от най-добрия район училище.

Ако искате за вашето дете да бъде потопен в чужд език, можете да ги регистрирате в Мандарин китайски потапяне училище. Децата ви могат да печелят асоциирано степен като в Джоунс фючърси академия. Но това няма да бъде лесно да ги. Вие ще трябва да приложите към HISD на магнит училище програма, заедно с хиляди други родители.

Уенди пребия го направиха не много отдавна.

"Аз бях наистина загрижени, че ние няма да влязат в магнит училище," каза пребия.

Фонг искаше сина си Якова да присъстват Марк Твен елементарни на магнит програма, защото тя го видях като по-добър вариант от нея урегулиран училище и така направих други родители, тя говори за.

"Ние говорим за колко стресирани бяхме и ние не можех да повярвам, че ние просто се опитват да го прехвърлят в детската градина," каза тя.

Това е защото тези дни-получаване го в магнит Детска градина е по-трудна, отколкото си мислите.

Шелби Джо притежава академична консултантска фирма. Той и екипът му схруска на номера и излезе със списък на Топ 10 магнит програми в HISD.

"Това е по-лесно да влезе в Харвард, отколкото да влязат в топ пет, Топ 10 HISD магнит училища", каза Джо.

Твен елементарни класирана като най-пожелах училище. От 748 деца, които прилагат миналата година само 13 ли в. Джонстън средно училище получи 1273 заявления, но приели по-малко от една трета (391)! Карнеги авангард гимназията видях
1,447 приложения и само приетите 175.

Защо има толкова малко места? Магнит програми са станали толкова популярни и са склонни направи по-добре академично че родители сега са по-склонни да изпращат децата си в магнит кварталното училище.

"Ако искате да отидете в Топ 10, Топ 15 училища просто разбират от самото начало, че имате по-малко от 10 % шанс за получаване на в," каза Джо.

Студентите са случайно избрани чрез лотария. За да подобрите шансовете си, Джо предполага прилагане на колкото се може повече училища колкото е възможно. HISD определя границата в 10. Също така включват по-малко престижни училища във вашия списък. Бъдете съпричастни на срокове тази година всички заявления трябва да бъдат предоставени онлайн от 19 декември.

Пребия син не получите в техните топ избор, но най-накрая намери дом в Мандарин китайски потапяне училище.

"Това беше просто една огромна въздишка на облекчение. то е като да не трябва да се притеснявате за това вече,"каза пребия. Abc13.com източник: