Hongkong Zi експанзия и Siklu висок вместимост безжична мрежа за пренос на следващия родове

- Oct 29, 2014-

Hongkong Zi разшири своите решения за сигурност, обхващащо употребата на висок капацитет siklu връщане, връщането на лидер на пазара на милиметър вълна.
Следващото поколение на мрежова сигурност изолация поток от редица източници, включително възпроизвеждане HD видео от нов IP камера. Това е да се изгради и разположи без нарушаване на пристанищните операции.
Абърдийн Harbour е център на дейност за добива на нефт и газ индустрията морски операции в Северозападна Европа и обработва около пет милиона тона товари годишно. Създаването на новата цитира морската база означаваше, на пристанището съвет необходима за разполагане на решение за интегрирана сигурност, включително IP HD Видеонаблюдение и контрол на решения за пешеходен и пътен достъп. Това изисква сигурна, без смущения и висок капацитет пренос, свързване на новата база на съществуващите го влакна мрежова инфраструктура.
Считаше за снасяне влакна или използване на наета линия решения, но благодарение на икономическата ефективност и лекота на разполагането, беше решено да се използват на Siklu в E-група безжична технология.
Дистрибутор Purdicom препоръчва Siklu EtherHaul-1200F поради неговата висок капацитет, пълен дуплекс gigabit пропускателна способност. Тези връзки също така гарантира бъдещето фондация допълнителен мрежовия трафик се изисква. Това е взето под внимание в етапа на проектиране.
"На Siklu в EtherHaul е най-добрият избор, когато искате gigabit производителност на минимална цена къси разстояния," каза Джон Speakman, решения за продажби мениджър за Purdicom. "В случай на Абърдийн пристанище Siklu е в състояние да достави на сигурни и надеждни решение, което може да се осъществи без да се нарушава пристанищни дейности."
"Ние сме изключително доволни от изпълнението на мрежата за безжичен пренос на нов висок капацитет, допълвайки ново интегрирано решение за сигурност ние разгърнати," каза Лиъм Mowat, технически директор за шотландски комуникации групата, която управлява съобщенията на пристанище Абърдийн. "Операцията е изключително надежден и поддръжка и архивиране, предоставяни от екипа на Purdicom в целия е изключителни."
CIO, CTO & ресурси за разработчици
"Днешните сигурност мрежи изискват доставка на стотици в реално време, пълен движение HD видео потоци. На Siklu в Ultra-висок капацитет е добра годни да доставят тези потоци,"обясни Андрю Westerman, директор продажби, Западна Европа, в Siklu. "Ние сме щастливи да допринесат за разширена сигурност на пристанище Абърдийн."
Siklu и Purdicom ще провеждат живо webinar на 25 септември обхващащи ползите от използването на милиметър вълни за Видеонаблюдение безжична свързаност, както и за свързан градове. Регистрирайте се сега.
За Siklu
Siklu доставя Gigabit капацитет милиметър вълна безжичен пренос решения работещи в 60, 70 и 80 GHz ленти, идеален за гъста, капацитет гладен сигурност и широколентови мрежи. Най-разгърнати милиметър вълна радиостанции в света, хиляди единици доставят превозвач клас производителност при различни климатични условия по света. Научете повече в www.siklu.com.
За Purdicom
Purdicom, известен преди като Selcoms, е награда печели дистрибутор специализирани в облак, сигурност и безжични технологии. Purdicom е динамичен, проактивна стойност-добавяне на дистрибутор с изключителни технически, продажби & маркетинг подкрепа за разлика от всеки друг. Научете повече в http://www.purdi.com.
За шотландски комуникации група
Шотландски комуникационна група, притежателите на престижната Кралска препоръка и НСИ злато акредитация, специализирани в проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на интегрирани сигурност и цифрови комуникационни решения на обществения и частния сектор. Шотландски комуникации група имат офиси в Пърт и Абърдийн, обхващащи цялата Шотландия и Северна Англия. Научете повече в http://www.scottishcommunications.com/. Източник: sys-con