Nineboys предоставя нови норма на печалбата в диапазона

Ръстът на британската китара марка nineboys за увеличаване на печалбите в цялата си гама, включително неговата музика брат и клин тел.
На компанията гама от музикални братя, по подобие на ранно американски салон китара в момента осигуряват маркери от 60 пункта на препоръчителна цена от 399 профил.

Работа със специалист дърво производствена компания в Съфолк, китарите са направени от двойна клас бреза пласт. Горната и обратно са скоба, интегрирана в дизайна за допълнителна здравина. Специалист подготвят модел също е проектирана да максимизира обем, запазвайки силата. Горната част е изтъни до под 2 мм да се репликира на дебелината на оригиналния блус китара от началото на 1900 до 1930.

Всеки модел също така идва с чудновати дървена случай (на снимката).

Фирмата също предлага 50 процента надценка на своите клин didley лък инструмент, който е направен от напълно рециклирани материали. Има две версии - на оригиналната Delta клин Diddley носа в £95 и три низ скута стомана клин в £120. И двете са направени от рециклирани елементи, включително стари покриви прибирам, но включват Alnico V Humbucker пикап.

Подобни маржове могат да бъдат намерени на фирмата гама от индонезийските построен внесени китари (с изключение на електро акустични модели).

"Както и предлага продукти, които предлагат точка на разликата към дилъри също искаме да им даде разумно маржове, които им позволяват да се зад нашите Великобритания направени инструменти," каза Марк Елис, Nineboys Д.М. "Ние сме живото доказателство, че можете да произвеждат във Великобритания и излезе с продукти, които са богато въображение и предлагат голяма стойност за търговци и клиенти." Източник: mi-pro.co.uk