Северна минерални изберете Accenture капитал за управление на проекти и възлагане.

- Nov 12, 2014-

Пърт, Австралия, 10 ноември 2014 г. Бизнес Wire) - Есен Ciesenge 0.26 % обяви днес, той е бил избран Северна минерални limited (ASX: NTU) финансиран проект възлагане управлението и бизнес услуги, проучване на серия от проекти, за да помогне на компанията постигне своята пълна с планове и бюджети.

Съгласно условията на Споразумението Accenture ще си сътрудничи със Северна минерали, за да създадат услуги за капиталови проекти, включително интегрирано планиране, по-точна оценка и контрол на разходите, контрол и управление на риска на документа. Accenture също ще използва своя бизнес процес опит, напреднали анализ инструменти и обширна доставка възможностите на неговата глобална мрежа за доставка да помогне Северна минерали стандартизират контроли, подобряване на прозрачността и постигне мащаб в рамките на дейността на компанията.

Чрез привличане на Accenture в способностите и активи, Северна минерали ще можете да незабавно достъп до ресурси и услуги, които ще му позволи да стане по-пъргав и отзивчив в доставката му проект.

"Accenture партнира със Северна минерали по време на Предпроектно проучване етап да гарантира компанията може да се постигне мащаба, точност и гъвкавост, необходими за следващата фаза на проекта," каза Nigel съд, управляващ директор на на Accenture в минния бизнес в Тихоокеанска Азия. "Използване на Accenture в капитала на проекта и възлагане на обществени поръчки услуги, дребни миньори може да отнеме по-голямо предимство на ползите, свързани с възможностите за споделени услуги."

Северна минерали избрани Accenture, въз основа на неговите доказан опит в подпомагането на фирми карам подобрения в планирането и реализирането на инвестиционни проекти, както и генериране на ефективност в услугите за доставка.

"Тъй като ние се задължават на Предпроектно проучване на Browns диапазон проекта, това е критично, че ние сме в състояние за достъп до дълбоки възможности и умения да се постигне мащаб, сигурност и контрол върху разходите и графици,", каза Джордж Bauk, Северна минерали управляващ директор/изпълнителен директор. "Това споразумение с Accenture ще гарантира са разположени да стане следващия dysprosium производител на значение."

Accenture ще лоста възможности от Procurian, доставчик на обществени поръчки услуги, придобити от Accenture през декември 2013 г. да предоставя услуги на бизнес процес в възлагане анализ и поръчки операции, както и непряко прекарват, за намаляване на разходите, подобряване съответствието и качеството на оперативните и засилване доставчик анализ.

За Accenture

Accenture е глобално управление, консултации, технологични услуги и аутсорсинг компания, с повече от 305,000 хора, обслужващи клиенти в повече от 120 страни. Комбиниране на несравним опит, цялостна възможности във всички индустрии и бизнес функции и обширно проучване на най-успешните компании в света, Accenture си сътрудничи с клиенти, за да им помогне да стане високо производителни фирми и правителства. Фирмата генерира нетни приходи от $30.0 милиарда евро за фискалната година, приключила на 31 август 2014 г. Неговата начална страница е www.accenture.com.

За Северна минерали

Северна минерали Limited (asx:NTU) е съсредоточена върху превръща в глобално важен производител на тежки редки земята (HRE) dysprosium. NTU има големи landholding в Западна Австралия и Северна територия, която е силно кандидат за този елемент. На NTU водещ проект е Browns диапазон проект (проект), където има редица депозити и перспективи, съдържащи висока стойност dysprosium и други HREs, домакин на xenotime минерализация. Dysprosium е основна съставка в производството на магнити NdFeB (неодимови желязо-бор), използвани в чиста енергия и високо технологични решения. Резултат на нарастващата глобална търсенето на тези приложения dysprosium доставката е от решаващо значение. На проекта xenotime минерализация улеснява използването на сравнително прости и ценово ефективни обработка flowsheet за производството на висок клас dysprosium богати смесени редки земни оксиди. Изследване също е в ход в Геологически подобни Джон Голт и Боулдър Ridge проекти. За повече информация: www.northernminerals.com.au. Source:MarketWatch.com