Oneaccess стартира мулти услуга достъп маршрутизатор платформа LTE функция

Oneaccess глобални мулти услуга достъп маршрутизатор на доставчици, днес стартира интегрирана платформа LTE / 4G рутер, направи телекомуникационните оператори, cloud хостинг доставчици на комуникационни услуги да добавите LTE свързани с достъп до технологията все повече и повече, може да бъде многоканален широк площ мрежа от малки и средни предприятия и за корпоративни клиенти.

Веднъж инсталиран на клиента помещения, One1540 - 4G рутер също предоставя единен, Централно управлявана приложение доставка платформа през която услугата доставчици и оператори могат да доставят снопове на генериращи приходи управлява мрежови услуги, които се подобри работата на WAN, гарантира достъпността на мрежата и повишаване на качеството на опит, доставени от клиента критични облак приложения инфраструктура.
Дадат възможност на операторите да изпълнят лепено LTE връзка WAN гарантира, че те могат да гарантират постоянно наличие на критични за бизнеса приложения като bandwidth гладен облак базирани приложения продължават да принуди нарастващия обем данни през мрежата. One1540 - 4G е особено добре подхожда към здравеопазването, гостоприемство и дребно среди, където последователно високо ефективните мрежа е предпоставка за оптимално ежедневните операции.
Чрез осъществяване безпроблемно и автоматична срив на LTE, автоматизирана доход на основната връзка след като фиксирана връзка главницата е възстановена, One1540 - 4 G позволява доставчиците на услуги да разширят бизнес приемственост ангажименти за покриване на пиков трафик периоди когато failover наследство клетъчни стандарти, като например 3 G или HSPA +, може да рискувате забавяне от претоварване на мрежата. Чрез укрепване на тази услуга с LTE връзка доставчиците на услуги може да бъде осигурена на непрекъснато изпълнение и с разширяване на условията на техните SLA гаранции, установят конкурентни диференциация.
"За разлика от по-големи доставчици, ние работим с оператори пряко и съвместно да проектира и произвежда множество услуги достъп решения подходящи за техните специфични изисквания,", коментира Йордан Mirchandani, главен маркетинг директор, OneAccess. "Чрез предоставяне на митнически LTE WAN връзка оператори може да впрегне този нов клетъчен стандарт за подсигуряването им непрекъсваемост на предлагането, например, или повишаване на ефективността на своите клиенти облак приложения инфраструктура с помощта на LTE връзка да се зареди баланс мрежата.
"Ние имаме цел-предназначени One1540 - 4G да позволи на операторите да се мисли за това как те могат да разширят тяхната мрежова услуга доставка на клиенти. Оператори например, използвайте този разтвор с клиенти, които изискват superfast връзка, но все още трябва да инсталирате фибри връзка. От разположите One1540 - 4 G веднага те могат да доставят високо-честотна лента LTE връзка на до 150Mbp/s, които автоматично ще преминат към фибри връзка когато окабеляване е завършен, запазва LTE връзката като най на порода бизнес приемственост срив."
CIO, CTO & ресурси за разработчици
В портфолиото си от клон офис и среден клас решения за достъп OneAccess поддържа най-широк кръг на достъп до технологии комбинации налични на пазара. Добавянето на LTE връзка отразява ангажимента на компанията към поддържащата телеком оператори и доставчици на услуги с рентабилни и специално оборудване.
'OneAccess в превозвач-клас маршрутизатори и EADs позволи на операторите да "маса-Персонализиране" възможности за достъп до тяхната мрежа, инсталиране на същия достъп платформи с всички клиенти, но осигуряването само услуги, които изискват от всяка. Това означава те да централизира контрола, минимизира нуждата от скъп сайт посещения и прилагане актуализации на отдалечени услуги в множество потребители едновременно.
Чрез значително намаляване на TCO, 'OneAccess в решения може да облекчи натиска оператори са изправени в световен мащаб поради засилената конкуренция, по-високи очаквания на клиентите, експоненциално нарастване на томове с данни и намалена ARPU.
За OneAccess
OneAccess проектира, разработва и пазари новаторски рутера платформи за рентабилни доставка на CPE-базирани управлява мрежови услуги за доставчиците на комуникационни услуги (страните CSP). Му достъп до услугата на множество маршрутизатори и Carrier Ethernet устройства са предназначени да осигурят непрекъсваемост и високо качество на опит за управлявани широколентов и безжичен данни и гласови услуги насочени към корпоративни клиенти. OneAccess доставка на услуги платформи привеждане в съответствие с настоящите и бъдещи разполагане и оперативни модели на доставчици на услуги чрез оптимизиране на предоставянето на управлявани услуги облак и миграция към SDN архитектури.  OneAccess CPE платформи се използват от повече от 110 комуникационни доставчици на услуги в международен план, включително някои от най-големите телекомуникационни компании в света. С глобално присъствие, което включва Северна Америка, Европа и Азия OneAccess частна фирма, е учредено през 2001 година.  Източник: Сис-con.com