Ориндж Каунти показват магнит училище програма

- Nov 07, 2014-

Орландо, Флорида-
Имате възможност да научите по различен начин на училище в Ориндж Каунти студенти.
Ние всички знаем, че хората като четене, математика и история, но за космическата или ветеринарни науки курсове? Това са само няколко от разполага с 33 различни магнит програма на Orange County началното училище, младши и старши гимназията.
Магнит на област ще се проведе в четвъртък вечер в нашата гимназия ученици и родители за опознаването на различни органични хлорни пестициди доставчика.

Бързо кликвания
1 ранен в катастрофа с участието на пешеходци
Такси, спадна срещу Uber драйвер
Търсенето продължава за син искаше в двойката на смъртта
Д-р Филипс изкуства център отваря
Тема свят: Когато Хари срещна Elsa
В колониалните гимназия, студенти са записани в програмата на магнит ветеринарни животно наука. Много от учениците влязоха в нея с интерес към кучета и котки, но програмата е довело да проучат други степен и кариера възможности както и.

"Аз го погледна, когато бях в пети клас и тъй като тя е толкова далеч от къщата ми, тъй като аз живея в град Windermere, той започва да изглежда по-далеч и по-далеч от дадена възможност," каза Alexis Гарсия, второкурсник в програмата за vet магнит в колониална висока.

Магнит програми предоставят избор на училище за родители и ученици. Гарсия се казва тя счита себе си късмет, защото пътуват 45 минути от дома до училище за ПОО магнит програмата се прави удобен с майка си работи точно зад ъгъла.

В програмата на ПОО магнит в колониална висока студенти учат чрез комбинация от класната стая инструкция, практически дейности и много отговорност. Преди да получите в класната стая, вероятно ще се намира 120-килограмовият gopher костенурка роуминг в коридора. Неговото име е Gigantor и учениците са му пазачи. Отзад е мястото, където учениците водят прасета, кози, на алпака, овце, змии и няколко вида растения. Студентите работят заедно с техния програмен координатор и учител, Тимъти ап, обучение как да се повиши, порода и грижа за своите животни.

"Тя им дава възможност да погледнете какво някои от различни кариера опции са за тях да учат и да продължи така те може да направи избор образовани, докато те са в гимназията и те не се опитват да направят своя избор, докато те са в колежа," каза ап.

Какво тези студенти във ветеринарната животно наука магнит програма е само един пример на повече от 30 магнит програми предлагат в окръг обществени училища оранжево, включително, но със сигурност не се ограничава до сценичните изкуства, медицински и инженеринг.

Тази учебна година, има член 7,200 студент, включени в магнит програми област широк. Процеса на кандидатстване за 2015-16 учебна година само отваря и затваря през февруари. Ако вие или вашият Студентски се интересуват от всички програми, окръг предлага, квартал ви съветва да присъства на магнит панаир в Edgewater гимназия в четвъртък вечерта от 5:30 до 8 ч. учители и програма на координаторите от всички магнити ще бъде там да отговори на въпроси.

"Това е начин да се проучи. Много пъти, ако просто отидете онлайн, наистина не получите реално, истинско усещане за това, което е магнит и какво един студент ще се измъкнем от магнит. Така че това им дава възможност да говоря с учителите и координаторите за програми,"каза Шери Бобински, старши медии специалист за Ориндж Каунти на обществени Schools.Source:clickorlando.com