Предложени IPS магнит програма премествам казват някои родители

- Nov 17, 2014-

Индианаполис (надежда): движещ се между няколко IPS магнит училище програма има някои родители и членове на Общността неловко.
Някои хора в петък вечер в shortridge магнит училище обсъдиха как те планират да говорят срещу района на плана.
Администраторите предложени по-рано тази седмица, което те наричат редизайн магнит, включваща пет IPS училища.

Те ще преразпределят средно програма на Международния Бакалауреат от Gambold подготвителни магнит гимназия към Shortridge гимназия. Shortridge на закона и обществения ред програма ще се премине към Арсенал технологии.

Същото важи и за широко пулсации гимназия медии и масова комуникации магнит програма.

Съгласно предложението ключ обучение на Общността ще затвори през юни на 2016.

"Ние обичаме тази школа, и ние искаме да продължи да отида тук," каза Синтия Робъртсън, майка с три деца, в момента присъства Shortridge.

"Да направи това в училище, където хората са bussed в и bussed, не позволи възможността да се ангажират в в Общността," каза Джойс L. Мур, който посещава Shortridge себе си и ходи на училище. "Това прави ме съответните защото квартала е работил така трудно да се създаде среда на устойчивостта."

В плана за администратори, изложени по-рано тази седмица те казаха, те биха искали да направите тези промени да са по-ефективни операции, по-добро използване на техните сгради, по-привлекателна вторични опции и по-рационализиран избор приноси. Те казаха ученици вече присъства Shortridge няма да бъдат принудени да отидат в друго училище ако планът напредва. Те може да остане в Shortridge с интегрирането на някои IB програмиране, или главата до техническа или друга програма, магнит.

Родители и членове на Общността в Shortridge в петък вечер, каза те са надеждата за различно решение.

Един седми клас, които присъстваха каза тя очаква с нетърпение да присъства на Shortridge високо на същото място.

"Искам да дойде тук, така че мога да бъда полицай," каза тя. "Не искам да си тръгне."

Училищното настоятелство ще обсъди това отново вторник, 18 ноември и има много хора, които планират да бъде там.

IPS говорител издаден следното изявление петък вечер:

Индианаполис държавни училища е поела ангажимент да предложи най-добрите възможни възможности за нашите семейства и персонала. Понякога промяната е необходимо да се осигури поддържаме върхови постижения. Нашата администрация внимателно разгледани на записване и изпълнение на нашите магнит програми, както и начини, нашите съоръжения се използват. Ние сме уверени, този редизайн ще подобри образователен опит за нашите студенти и персонал. Нашите семейства са в основата на един от нашите по-големи промени. Чухме на загрижеността на много семейства, които желаят за разширяване на нашите вторични IB предложения на по-централно място. Планът за преместване на закона и обществения ред програма от Shortridge не е направено леко, и ние се ангажираме да се гарантира нашите текущи студенти, персонал и семействата на Shortridge ще бъдат преведени през този преходен етап с голямо внимание. Текущи Shortridge ученици няма да бъде принуден да присъства на друго училище; тези студенти ще имат няколко опции, тъй като те продължават обучението си. Студентите могат да завършат обучението си с интегриране на IB взискателност, докато останалите в Shortridge ако те желаят, студентите могат да следват закона и обществения ред магнит за Арсенал Техническа гимназия, или учениците могат да изследват възможностите на нашите други магнит и Общността висши училища. Всички от нашите магнит студенти са гарантирани дом в IPS; Ние с нетърпение какво носи бъдещето за нашата общност! Source:wishtv.com