Регент 2 датата, определена за годишните избор на справедлива магнит програма

- Nov 18, 2014-

Richland Каунти, SC 2 ще бъде година, изборът на правосъдието магнит програма в Westwood гимназия в 2-ри декември в 6:30 ч.
Семейството е поканен да разбере много магнит училища в района. Един представител от всяка програма ще бъде в ръцете на.
През септември, одобрението на борда на директорите, разширяване, изменение и допълнение на програмата магнит.

Академия на езиково потапяне в Поло пътя начално училище: академия на езиково потапяне (Али) в Поло пътя начално училище ще осигурят на студентите възможност да започне втория език, придобиване на елементарното ниво и ефективно придобиват език в значим социален контекст.

Център за постигане разширяване: шести клас разширяване на центъра за постигане (ПИС) ще осигури континуум на успех за студентите, които не са били успешни в традиционен класна стая обстановка. Студентите ще поддържа печалби чрез малки учебна среда и улесни прехода към средно училище.

СЛАВАТА програма експанзия в Дент средно училище: откриване на СЛАВАТА молбата на студентите, не урегулиран за пробив ще позволи всички район студенти възможност да прилагат за вход и да предоставя по-добра система за фидер на К-12 за студенти с интерес и правоспособност в изящни изкуства области на проучване.

Елементарни съвместни обучение в началното училище гора езерото: начално обучение съвместни (eLc) в гора езерото начално училище е проектирана да максимизира потенциала на учениците да запази академични инерция. Ученици ще участват в обогатяване и ускорението в английски език изкуства/социални науки (хуманитарни науки) и математика/точни науки (СТЪБЛО-G). Академични ускорение, интегриране на предмета, критическо мислене, научни изследвания и обучение лидерство ще бъдат включени чрез запитване/проект базирано обучение.

iMeda програма в Richland североизток гимназия: iMedia ще се слеят в текущата iLink и конвергенция медии програми да се предлагат на студентите технология магнит програма, която ще остане в челните редици на комуникационните технологии при запазване на пълно работно време, колеж подготвям програма. Фокусът на магнита ще бъде на комуникация и технологии с технология центрирана основни класове.

Разширяване на закона програма за средно училище Мюлер пътя: лидерство академия в Мюлер е академична програма със силна интеграция и акцент върху разработването и култивиране на лидери. Тя двойки на основни познания учебната програма с акцент върху лидерски умения. Тази програма е разширение на програмата закона на територията на колежа Ел Райт-добре служат студенти и семейства, живеещи в северната част на квартал. Лидерство академия в Мюлер също ще осигури продължаването на инструкция за основни познания за учащи, посещаващи центъра за знания Северна campus.

Информационни сесии по всички магнит програми ще се проведе през януари. График на заседанията, информация за всяко училище и магнит програма и връзка към страницата за в квартал Младост, където посетителите могат да гледат реклами за всеки магнит са на разположение на www.richland2.org.

Разширен избор

Квартал избор програмата включва разширен избор. Студентите традиционно се присвояват на училищата въз основа на техния адрес по местоживеене. Разширен избор предлага родители и ученици, живеещи в Richland 2 възможността да се прилагат да ходят на училище освен тяхното residentially присвоените училище. Избор е достъпен само за Richland 2 жители.

Всяко училище отвори за разширен избор е позволено 20 прехвърляне слотове през процеса. 20 слота може да увеличи въз основа на броя на студентите, оставяйки това училище чрез програмата за избор. Наличните слотове за магнит програми варират в зависимост от всяка програма. Родителите трябва да осигурява транспорт за учениците, които избират програми, които не са в техните residentially присвоените училище.

За да кандидатствате за избор програми, родителите трябва да попълни заявление онлайн. Заявленията ще бъдат достъпни на област уебсайт началото Jan. 6, а крайният срок за кандидатстване е 30 януари. Започвайки през март, родители и ученици ще бъде в състояние да влезете обратно в сметката си приложение да се види дали учениците са били приети в програмата на избор.

For additional information on Magnet programs, contact Dawne Whitley at (803) 738-3230 or on Expanded Choice, contact Roger Wiley at (803) 738-3265.Source:thestate.com