Smart говорител "MOKIBOX" ще започне дейност Kickstater

- Nov 05, 2014-

Лутън, Обединено кралство. MOKISOUND електронни инструменти производителя, сега стартира проект, наречен нов говорител "MOKIBOX" на. MOKIBOX е преносим високоговорител има възможност за свързване с други устройства чрез Wi-Fi. Високоговорители може да се нарече интернет говорители, защото тя може да бъде свързан към облак съхранение платформа и сваляне аудио файлове.

MOKIBOX ще започне кампания по Kickstarter в началото на ноември. Това е проект за набиране на средства за ново парче на технология, която може да промени начина, по който слушаме музика завинаги. Създателите са предоставили всички ресурси, за да направи този продукт е възможно, сега те просто нужда от финансиране за растеж.

Днес седемдесет и седем процента от хората редовно да слушате музика или радио и каже той подобрява настроението, чувствата си и дори здраве.  Това може всички бъдат подобрени допълнително ако направим само музиката ни, по-преносим, по-достъпна от всякога. MOKIBOX е в света първият преносим високоговорител Wi-Fi интернет в момента, което се свързва с външни устройства чрез Wi-Fi. Експерти от полето потвърждават, че използването на Wi-Fi сигнали за свързаност ще подобри на скорост на предаване и разстояние. В допълнение MOKIBOX оборудвани с NdFeB рог за постигане на най-високо качество стерео, който ще подпомогне потребителите в Чипровци невероятен пълен обхват.

MOKIBOX позволява на потребителите да играят на музиката, дори когато мобилен телефон или мобилен телефон не е физически свързан с него. Те само трябва да използвате една и съща Wi-Fi за двата си мобилни и MOKIBOX. В Wi-Fi покритие високоговорителят може да играе аудио чрез DLNA и Airplay. Освен това говорителят е съвместим с всички видове устройства като мобилни телефони, iPad и др.

Така че тази прогресивна концепция е удря KickStarter скоро и това ще бъде очарователно да видите как тази нова технология е прието сред връстници. С толкова много успех и положителни отзиви досега създателите изглежда да разшири обсега му, но той ще трябва да бъде чрез съвместни усилия. Повече функции ще бъдат разкрити в Kickstarter в началото на ноември. Кампанията предлага "MOKIBOX" продукти на техните спонсори. Това ще бъде една кампания струва да гледате. Source:digitaljournal.com