Държавен представител: Пожар всички треньори в академичната магнит

- Oct 24, 2014-

Северна чарлстон, Южна Каролина (WCIV) - в петък, пъпка Уолпоул стои в кулоарите, надявайки се, че той може да вземе Раптърс академични магнит седма победа. Този петък, той ще направи същото. Но това е какво се е случило през миналата седмица, на реалната форма на първата стъпка в областта Северна Чарлстън.

Това е защото Уолпол е уволнен понеделник, вторник и сряда последователно защитава и клевета и иска да се върне към работата си в четвъртък. Той каза "да", според неговия адвокат Дуейн зелено.

Зелена каза Уолпол е благодарен и благодарна за възможността да се върнете към периферията и ще взема тази седмица като учебна възможност.
Но въпросът изглежда да е далеч от над след странно Прес брифинг в четвъртък сутринта пред училище област щаб включващи област 113 Конгресменът Сет нахакано и членовете на облигациите Wilson Алумни асоциация.

Нахакано призова за повторно палене на академични магнит главата треньор Bud Walpole в четвъртък. Той също така призова за изпичане на всички на футболния отбор помощник треньори.

Той също така иска академични магнит за преустановяване на останалата част от сезона.

Макгинли заяви в пресата рано сряда вечер тя попита Уолпоул да се върне на работа. Тя се срещна с Walpole в 2 ч. и го попитал за декларация която той предоставя почти три часа по-късно.

"Чувствам се добре за нашата среща, и аз съм убеден, че в позицията си като учител, наставник и треньор, той ще използва опита да изпълнят задълженията си," Макгинли се казва в писмото.

Част от на Walpole в ангажимент, ако той приема на квартал оферта, ще бъде да "научи всички на студентите да по-добре уважава различията на другите и да бъдат чувствителни към чувствата си;" да присъстват в чувствителността обучение, предоставени от района; и "адвокати моите ученици преди игри да бъдат допълнително бдителни в своите действия, когато се занимават с други хора от различни расови или етнически групи."

Макгинли каза това изпитание не е за спечелването или загубата, но ще кажеш гарантира, че всеки получава уважение и достойнство в Общността

Макар Уолпоул и Макгинли са били среща в седалището на окръг, адвокати Andy Савидж и Лари Kobrovsky се срещна с родителите в академични магнит.

Бележки от събрание шоуто родители търсят ЦСУТ длъжностни лица да определи своите текущи процедури за обработка на разследвания, както и гаранции тези процедури се извършват равномерно за всички, в област.

Промяната на Walpole в заетостта дойде след Чарлстън NAACP служители оприличи след игра диня ритуал, който доведе до изгаряне на треньора на Черно футболен отбор уриниране на Конфедерацията флага след мача.

Глава президентът точка Скот в сравнение ритуал от академични магнит футболен отбор да предимно черно футболен отбор уриниране на съюзническия флаг като "победа ритуал" когато побеждават предимно бял екип. Академични магнит диня празник се определя като "шега" също е в сравнение с бялото "забавно", използвани за Линч черни.

Тя заяви в сряда NAACP не коментираш това твърдение, обаче.

Член на борда на училище, Елизабет Moffley каза по телефона в сряда следобед, което тя все пак надзирател Нанси Макгинли ще възстанови Уолпоул преди съвет свиква отново да гласуват по този въпрос.

Moffley каза по-голямата част от членовете на Съвета са недоволни от начина, по който Уолпол е уволнен и решението да го уволни. Като резултат много от членовете са окуражаващи Макгинли да го върне бързо.

Скот прочетете подготвено изявление сряда следобед Оценявайки училище област за "swift внимание неподходящи и нечувствителен расистки ритуал."

Скот каза рисунки динята са расистки разграничими карикатури и кръстен на бившия черни гимназията. ЦСУТ началник д-р Нанси Макгинли заяви ученици на име дини облигации Wilson, която е на името на училищен район и бивш предимно черен-училище където академични магнит и училище по изкуствата Сега седя.

Тя продължи да се каже, че някой трябва да бъдат държани отговорни за поведението на играчите.

"Родителите и другите възрастни, участващи, които трябва да определят един стандарт на положителни поведение за нашите деца--са достатъчно възрастен, за да знаете, че и следва отново да разгледа техните стойности, ако те се опитват да извините далеч крещящо обида за много хора в нашата общност, независимо от раса или култура," каза тя.

Скот каза, издаването на академични магнит е представител на по-голям проблем в ЦСУТ, сочещи към неспецифични примери за черни Детска градина студенти е разпитван и черни средата ученици са арестувани за говори обратно към учителите.

Има разнообразие проблем в училищата, Скот каза, които могат да бъдат защо студентите име дини облигации Wilson вместо името на училището, променено на облигации Wilson академични магнит.

Майка на ЦСУТ пресконференция във вторник заяви учениците използват името както кимвам към училище гордост. Други, които се защитават на студентите и Уолпоул каза, че е на екипа единствената черна член, който намира онлайн петиция да го възстановява.

Скот каза, винаги има отклонения, когато възникнат въпроси на раса и расизма.

Скот е казал, тя се срещна с Уолпоул сряда сутринта и той се извини за инцидента, заявявайки, че не виждам празник от екипа му като нечувствителен расистки.

Във вторник училище област началник д-р Нанси Макгинли отговори на въпроси от родители и медиите на защо служители избран за пожар академични магнит футболен треньор след изучаването на след игра тържествен ритуал.

Уолпол е уволнен понеделник. Макгинли изясни ситуацията вторник, казва Уолпол е премахнато от всички спортни програми. Той е и треньор на Девическия отбор по баскетбол.

Тя каза, че не е говорил с Уолпоул но ще се срещне с него и след това борда преди вземане на решение за възстановяването му.

Ранна информация за скандал, само показаха на учениците са чупене отвори дини и ги яде след победи. Макгинли каза доклади от хора в други училища предложи те правеха "животинска или маймуна подобни песнопения" след игрите.

Освен това студентите също обърна лицето на всяка диня и тях, именувани според Макгинли. Каза, че разследването разкри студентите също име дини младши и облигации Wilson.

Облигации Wilson е името на бивш-предимно черно училище в Северна Чарлстън, където сега седи академични магнит.

Макгинли каза, жалбата е подадена на 13 октомври чрез член на борда, който е загрижен за расови стереотипи. В резултат на училището главницата е наречен и започна разследване.

Въпреки това Макгинли каза училищни служители намерени няма култура на расизъм и го нарича "невинно ритуал." Това е, когато училището УС Michael Милър включени оплаквания от песнопения.

"Закупуване на динята, рисунката на лицето ми прави този въпрос не само неподходящ, но силно неуважително и силно безчувствени," каза Милър след пресконференция във вторник. "Признават, че децата ще бъдат децата, младежите ще бъдат младеж, и понякога в своята младост те не са наясно на социалните подразделение и последици от нещата, които те правят."

Уолпол отказа да коментира по въпроса в понеделник вечерта. David Спърлок, чарлстон Каунти директор на лека атлетика, потвърди свалянето на Walpole в понеделник вечерта.

Област служители освобождава кратко изявление във вторник сутринта по въпроса, само поговорка, разследването е проведено, довели до Уолпоул на уволнение. Изявлението класифицирани след игра тържества, описан от един студент и майка като "неподходящо."

Квартал също име междинния треньорския щаб.

"Треньорът Андрю Rusciolelli ще служат като междинно главата футболен треньор и треньор Steven Камп и треньор Gary Weart ще бъдат помощници за двете останали игри на 2014 сезон" се казва в изявлението.

Междувременно, на академични магнит студентите се вокал в се опитва да получи Уолпоул установеното включително онлайн петиция с близо 1800 подписи от 17.00 часа във вторник. Петиция започва от Дарий Nwokike.

"Уолпол е най-големият треньор да ходят на магнит в зали," каза един студент в имейл до ABC News 4.

Ученика, който е не на футболен отбор, каза той е виждал само Уолпоул взаимодействие с Атлетик директор на училището, но иначе никога не е взаимодействали с Уолпол.

Според студента въпросът с Уолпоул започна с тържества след мача.

"Всичко започна, когато футболния отбор започна Отбелязването победи от smashing диня и аплодисменти в кръг, за да празнуват трудно воюва победа," каза на ученика в имейл. "Това е виждал от [чарлстон Каунти училище област] служител, който счита, че актът да бъде расистки."

Каза на ученика Уолпоул не са купували дини.

Въпреки това каза студентът футболен отбор е взето от класа миналата седмица от област сътрудник надзирател и друг мъж и попита за диня инциденти.

Уолпол и екипът пътува до кит клон в петък, един ден след интервюта, каза студентът.

"Тогава [понеделник] след училище, като треньор Уолпоул и щеше да дойде в училище за практика, той е спрял... и казал на неговата стрелба," каза на ученика.

Родител на ученик на футболния отбор потвърдени на студента история, добавянето на членовете на екипа са били държани за няколко часа, докато всеки е бил разпитан поотделно за действията на инцидента.

Майка каза студенти яде или унищожени диня след всяка игра като акт на добър късмет. Майка продължава да се каже, това не е акт на расизъм, но привидно безвреден дейности за екип.

Бивш студент Публикувано становище на си Ен Ен баскетбол призовава към задача училище област процес и решение.

"Тези гимназията спортисти са принудени в една стая един по един и под въпрос за действията си"расистка". От кога се яде диня расист? От кога училище съвет има право да разпитва ученици без уведомяване на родителите си? Начина, по който е обработено тази ситуация може да само да бъде описано като презрян,"бивш студент пише.

Друг бивш играч, гумите Мур, наречен Уолпоул "един от най-хубавото. и повечето се грижат треньори, някога съм играл за Аз наистина вярвам, заедно с други играчи, че треньорът Уолпол е първокласен човек, който винаги прави правилното нещо."

Уолпол е бил треньор на главата в академични магнит за почти едно десетилетие.

Училище област има разнообразие съвет, група, която има за цел да популяризира многообразието в ЦСУТ и предлага многообразие информираността образование. Тя се ръководи от д-р Бренда Нелсън, който каза на първата фаза на областта на многообразието на програмата започва през 2009-2010 и увит в 2012. Втората фаза е в ход, но Нелсън няма подробности за него.

Нелсън казва ЦСУТ е сред първите в държавата да има разнообразие съвет. Тя също така работи върху многообразието план за област, които трябва да се разточва в началото от November.Source:abcnews4.com