Резюме: Сутрин Columbo привличат млади и образовани хора, "humongotron" е разделен

Разширено изследователски институции записване за студенти търсят учебна година 2015-16 в Jefferson Париш срок е петък следобед 3 Когато осем клас магнит училища изискват от студентите да положите изпит входа, и учениците, допуснати за поне един клас учениците средно.

За да регистрирате, родителите трябва да вземе попълнения и доказателство за Jefferson Париш пребиваване към обществената училищна система административна сграда в Харви. Основно училище родителите трябва да вземе свидетелство за раждане на детето си и най-новите доклад карта, ако детето е достатъчно възрастен, за да има един. Прогимназията и гимназията родителите трябва да края на годината доклад карти и стандартизиран тест резултати за последните две академични години и децата им трябва да са C или по-добре в ключови теми и "майсторството" или по-добре състоянието скок и iLEAP тестове.

На тестове на края на курса студентите трябва да оценка "добър" или по-добре. Разширено изследване академии не допускат висока възрастните училище.

След всичко, е представянето, студенти, които отговарят на изискванията за допустимост ще премести фаза на тестване. Учениците трябва да резултат в 85 процентил на прием, тест за вход, и тези с по-високи резултати са допуснати първо.

Ако има повече допустими кандидати тогава седалки, студентите ще бъде поставен върху чакам списък.

Училища длъжностни лица очакват 40 предварително ЦДГ и 12 ЦДГ отвори във всяка от елементарни академии. Има няма отвори в първата, втората и третата степени и ограничената наличност в четвърти и пети клас, в зависимост от училището. Отвори за средни и висши училища се различават. Source:Nola.com