Магнит и Глен изследванията на НАСА обяви Akron / Гуангдонг пътя показват да помогне Manufa

- Nov 13, 2014-

Охайо Akron, магнит и НАСА Глен изследвания обяви Akron / Гуангдонг пътя показват да помогне производителите решават технически проблеми.

Изследователския център на НАСА Глен ще бъдат предоставени на производителите в Akron / Гуанджоу площ с нови или съществуващи продукти за решаване на технически предизвикателства, или с техните производствени операции.

Пътуващото шоу е част от федералните финансирани, три години експериментална програма, разработена в съответствие с Директива на Белия дом, че НАСА и други федерални агенции ускори тяхната дейностите по трансфер на технологии. Те се очаква да го направите чрез предоставянето на ползите от инвестиции в научноизследователска и развойна дейност за частните предприятия. Партньор в тази област е магнит, производство застъпничество & растежа мрежа.

"Това е уникална възможност за производителите да имат достъп до интелекта изследователски способности и ресурси на НАСА," каза Daniel Бери, на магнит в президент в писмено изявление. "Магнит и НАСА вече са завършени подобни проекти и"Road Show"в Кливланд, Youngstown и Толедо и са помогнали на редица компании решаване на сложни проблеми и технически предизвикателства, пред които са изправени."

Заинтересованите производители трябва да завърши и да представи молба за проект от 5 декември. Source:Cleveland.com