Училищното настоятелство гласува да изсъхне магнитни тема в Хамилтън авеню училище

- Nov 12, 2014-

Член на Комитета по образование ще гласува в четвъртък планове да се създаде сухо магнитни програма на Хамилтън авеню училище--съвети, е вероятно да бъде одобрен, му членовете на Управителния съвет и родителите любов на базата на.
Химическо--или науката, технологията, популярен магнитни модел на инженеринг и математика - е. Поддръжниците като William mcshea надзирател се каже суха е училището в училище, за да подобри производителността, особено поради съсредоточаването му върху "Запитване" мисъл, ще допълни други инициативи в Хамилтън авеню.

"СТЪБЛО е най-обещаващите магнит тема, за да преследват", McKersie пише в доклада на училищното настоятелство. "СТЪБЛО е особено убедителна като магнит тема дава програмата дигитални ход в Хамилтън Авеню и план да има разследване подход като централна преподаване и учене стратегия."

McKersie препоръчва използването на $70,000 тази година и около $270000 през 2015-16 за разработване и прилагане на СТЪБЛОТО.

СТЪБЛОТО програмата ще стартира в началото на следващата учебна година. Създаване на нова тема магнит Хамилтън авеню е централна част на квартал нов план за расово равновесие. Хамилтън Avenue е един от квартал две расово небалансирани училища, така че администраторите трябва да се изгради достатъчно атрактивни, за да привлече студенти от Централна и Източна Гринуич да Чикахомини училището по-разнообразни магнит програма.

Привличане на магнита студентите през последните години е било много трудно, отчасти заради критиките на Хамилтън Avenue на текущата магнит програма. Много родители говорят силно от училището Suzuki струнни инструменти инициатива, но много други твърдят, че магнит програмата не е имала пълен район подкрепа и е разводнен. Ако СТЪБЛОТО е одобрен, McKersie каза, Suzuki трябва да се държат.

Членовете на училищното настоятелство и Хамилтън авеню родители, които подкрепят СТВОЛОВИ често точка за 2013 съвет поръчано училище избор проучване в което СТЪБЛОТО е цитирано като най-популярният вариант магнит сред родителите. Двадесет и осем процента каза те "определено" ще изберат и 22 процента каза те "вероятно" ще изберете област училище извън квартала, ако го допускат децата им да научат нови умения, СТВОЛОВИ.

Но някои имат съмнения за напредва със СТВОЛОВИ--поне толкова скоро.

"Моята загриженост е, ние не правим това по начин, широка основа с Общността," каза Питър Шер на УС. "Ние сме избрали резултат, и ние изглежда да бъде Фучене по път бързо и след това го пуснете на Общността."

Но друга тема изглежда малко вероятно в този момент да измести СТВОЛОВИ като топ избор. В техните публични срещи досега тази учебна година, членовете на Управителния съвет не са обсъждали някакви други теми за Хамилтън авеню.

Училищни служители и Хамилтън авеню родителите също се търси в съществуващите програми за СТВОЛОВИ. През септември делегация от Гринуич, включително членовете на училищното настоятелство Дженифър Дейтън и Деби Appelbaum посети Флоренция д. Смит СТВОЛОВИ училище в Уест Хартфорд и СТЪБЛОТО магнит училище в Ани Фишер в Хартфорд.

Смит, студент население са сравними с тези на Хамилтън авеню. Има други прилики, включително използването на Ipads, в двете училища.

За да приложи новата тема, на администрацията на Планът призовава за партньорство с Кънектикът науката център. Smith partners with the Hartford Museum.Source:greenwichtime.com