Хиляди студенти се състезават за седалки в магнит училище

Мали Ланджоу Towson, хиляди студенти в Балтимор Каунти се опитва да кацне в район, популярен магнит училище програми на седалките, но това е много конкурентен процес.
Повече от 6000 студенти са в надпревара за 2000 слот, колко време да кандидатстват за. Студентите в по-малко от един месец, за да си най-добрия курс, се опитва да влезе училище, техните интереси и учени.

Добър брой на студентите в Towson гимназия са приети въз основа на техните качества и академичен интерес, като например в закона програмата.

"Причината, поради която аз лично имам в Towson е, защото аз съм действително интересуват от закона. Аз бях интересуват от закона в средно училище, и аз помислих, че е много добра подготовка за колеж,"каза Елия Франко, Towson студент.

Студентите ще бъдат първите, които казват: най-трудната част не само е първи в, но пребиваващи в до дипломирането.

"В средно училище, трябваше да като, имат правилното класове--като, почти всички Bs--ако сте искали да получите тук. Трябваше да работят върху уменията SAT подготве, трябваше да пишат есе,"каза Taurjhai Purdie, Towson студент.

Окръг Балтимор магнит училище програми, от елементарни до гимназията, са конкурентни и за добра причина.

"Програми са предназначени да отговарят на интереса, таланти и способности на студентите в Балтимор Каунти и да осигуряват строги програмиране, който им помага да бъдат успешни, когато те са в училище," каза Bryan стол, надзорът на магнит програми.

Когато те завършил, организаторите каза, това не са магнит училища само в името, но в опит, както добре.

"Това е бил голям успех за мен. Towson гимназията наистина е поставил ми за много възможности. Миналата година с макет опити, и там са толкова много възможности, съм бил като се има предвид, че аз съм наистина благодарен за,"каза Зак Caplan, Towson студент.

Но разтоварване на място в някоя от програмите на магнит училище отива отвъд това, което студентите се изисква да постави на хартия.

"По принцип, аз трябваше да вярвам в себе си, че мога да го направя и аз бях решен да бъде в закона програмата и това е всичко за определяне," каза Тейлър Крауфорд, Towson студент.

Студентите се прилагат почти една година в аванс, и дори и тогава няма никакви гаранции. Source:wbaltv.com