За разширяване на процедурата на подбор в Патерсън магнит училище нови студенти

- Nov 07, 2014-

Патерсън - град образование служители са изготвяне план за отваряне на осем клас учениците няколко нови магнит училище в квартал, ниска училище избор разширение.
Сержант Мартин Евънс казва, че иска това, което той нарича ново "управление избор" местоположение в системата за малки началното училище през септември следващата година.

Проект за план казва, родителите ще имат възможност да продължават да изпращат децата си на техните квартал училища, да се прилагат да ги изпрати до различни традиционни начално училище извън тяхната зона или да приложи към един от окръг магнит училища.

В момента район има няколко училища, магнит на елементарно ниво, включително Александър Хамилтън академия, Академията за надарени и талантливи и градски лидерство академия. Съгласно предложението на контролирани избор квартал ще създаде няколко допълнителни магнит училища през следващите няколко години.

Много детайли са все още са изгладени. Например служителите не са определени, дали селекция на нови магнит училища ще се основава на лотария или академични критерии. Те също така не решиха колко голям магнит училища ще бъде или където те ще бъдат разположени.

Също така все още не са качват темите на нови училища, магнит. Сред предложенията под внимание са фини и сценични изкуства, математиката и науката, технологията, двойствен език, един пол и екологични проучвания. Еванс каза област е отворена за предложения от страна на Общността на други възможни теми.

Квартал служителите говори за програмата за избор на основно училище съвет за образование семинар заседание в сряда вечер. Длъжностни лица каза, те ще направи много по-обширна дискусия по въпроса на срещата на работна среща в първата сряда вечер през декември. Длъжностни лица каза, те насърчават родителите да присъстват на тази сесия, което е планирано да се проведе в седалището на окръг в 90 Делауеър Avenue в 6:30 ч.

Еванс каза, проучванията показват, че предоставянето на избор на училище подобрява ученическите академични постижения. Той е предоставен увеличения на резултатите от изпитите в Патерсън гимназии на създаването на пълномащабно академия система на това ниво.

Но няколко членове на Управителния съвет казаха, че са загрижени за създаване тема базирани магнит училища за учениците в началното училище, защото те казаха на квартал гимназия академии не са успели да осигури учебни програми, фокусирани върху техните целеви теми. Изключение, те казаха, е бил Rosa парк с фокуса си успешно на глобата и сценичните изкуства. Но други академии, като АРФА с нейната цел фокусиране върху здравеопазването кариери и ПАНТЕРА, с целта си за научно ориентирани учебна програма, не са верни тези мисии.

"Не искам училища, наречен магнит училище, които не са наистина магнит училища," каза УС Jonathan Hodges.

Еванс каза квартал е пренаписването учебните планове за своята гимназия академии да гарантира те изпълняват техните теми и той каза новия магнит училища ще има "вярност" техните теми. Source:NorthJersey.com