Събуди Каунти училище тласък магнит и ранните университетски панаир събота

- Oct 30, 2014-

Събуди Каунти училище системата е да насърчава магнит и ранните университет събота справедливо и плурализма на медия с глобално покритие.

В медиен съветник миналата седмица, събуди поканени репортери да подредите Андерсън Пауъл чат шоу, маркетинг и комуникации директор на магнити, в насърчаването на справедливостта. Консултант каза ТВ новини редактор Пауъл ще бъде особено добре дошли възможност да се появяват в сутрешните Новини излъчване.

В друг консултативен медии миналата седмица, събуди поканени докладвани да интервю студенти, преподаватели и администратори в Vernon Малоун колеж и кариера академия преди панаир. Училищното настоятелство гласува миналата седмица да добавите девети клас Малоун, която е събуждане на първото професионално и техническо образование гимназия, в опит да засили записване.

"Не е тайна, че записването е по-ниска през първата година, отколкото някой би искал," събуждане казва в консултативен Малоун.

Събота на панаир, от 9 сутринта до обяд в Югоизточна Raleigh гимназия в 2600 рок кариера пътя в Raleigh, идва на кръстопът за програмата магнит. Магнит приложения са надолу. Но събуди наскоро спечели 9.6 милиона долара федерални магнит училище безвъзмездна помощ и съвет гласува миналата седмица да хипнотизирам пет училища да формират нов К-12 потапяне/глобални изследвания пътека. Source:newsobserver.com